Meny

EcoFlows resa mot framtiden

EcoFlow grundades 2016 av entreprenörer från ett ledande företag inom drönarutveckling. Där hade de arbetat för att skapa det perfekta drönarbatteriet som skulle vara lättviktigt, ha en lång hållbarhet och viktigast av allt - vara kraftfullt. Idag utnyttjar EcoFlow denna kunskap och erfarenhet för att bygga produkter som är genomtänkta i sin design och har genom detta skapat de första smarta och kraftfulla mobila energilagringsprodukterna på marknaden.

EcoFlow strävar efter att revolutionera hur människor över hela världen får tillgång till elektricitet. EcoFlows produkter utrustar konsumenten med en industriell mängd ren, tyst och förnybar elektricitet för äventyr, arbete och som backup för elektricitet i hemmet.

Ecoflows grundare

Eli Harris

Före Eli startade EcoFlow jobbade han med företagsutveckling på drönarföretaget DJI. Han beundrar hur Bill Gates integrerar teknologi och filantropiskt tänkande.

CEO

Frank Zheng

Frank har tidigare grundat tre framgångsrika företag inom kemi- och materialteknik. Han kallas “Bläckfisken” eftersom han är så duktig på att ha många projekt igång samtidigt.

COO

Bruce Wang

Bruce var tidigare chef för forskning och utveckling inom batteriteknik på DJI. Han utvecklade ett team från 1 till 400 medarbetare. Han gör det omöjliga möjligt.

CTO

Hannah Sieber

Hannah har en bakgrund som investeringschef inom statlig myndighet. Som chef för avdelningen inom marknadsföring pratar hon gärna om batterigeneratorer.

CMO

Ecoflows historia

December 2016

EcoFlow grundas

2016 / 2017

Juni 2017

EcoFlow River lanseras på Indiegogo och samlar in över 11 miljoner kronor.

Maj 2018

River Bank lanseras

2018 / 2019

Juni 2019

Patent för Delta X-STREAM fast charging inskickad

September 2019

Delta lanseras på Kickstarter och samlar in över 27 miljoner kronor.

2020

Februari 2020

Delta lanseras och skickas över hela världen

Här finns vi

E

coFlow knyter samman kompetens från hela världen. Ledning, försäljning och marknadsföring styrs från San Fransisco medan forskning, utveckling och tillverkning av batterierna sköts från Hong Kong och Shenzhen.

I Sverige (Europas hjärta) finns EcoFlow.se som förser kunderna med hållbar energiteknik för maximal frihet och trygghet.

Image
San Francisco
Sverige
Shenzhen
0
3

Kontinenter

0
200

Medarbetare

0
50000

Nöjda kunder

0
EcoFlow
EcoFlow

Registrera dig

Dina personuppgifter kommer att användas för att förbättra din upplevelse på hela denna webbplats, för att hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.