ECOFLOW SVERIGE

PORTABEL STRÖM
FÖR DITT FÖRETAG

Power Anything, Anytime, Anywhere.
Makeup
B2B

Hur kan vi
hjälpa er?

Makeup
B2B

Vårt
sortiment

Makeup
B2B

Fördelar som
företagskund

Bli företagskund idag!

Vi behandlar din ansökan så snabbt vi kan, oftast inom en timme. När ansökan är godkänd skickar vi ut inloggningsuppgifter till ditt företagskonto. Efteråt kan du logga in och göra ditt första köp.

Vad du får som företagskund

  • Faktura 30 dagar (ingen faktureringsavgift)
  • Snabb och gratis leveranser
  • Personlig service och rådgivning
  • Förmånliga erbjudanden

Beställning

Efter att ni har ansökt om företagskonto ovan så gör vi en kreditupplysning samma dag (oftast inom en timme). Vid godkännande så får ni en inbjudan att aktivera ert företagskonto, därefter kan ni snabbt och enkelt beställa som vanligt på hemsidan.

Ni kan också ringa in er beställning på 010 - 424 80 00 eller maila till b2b@ecoflow.se

Background image

JOBBA SMARTARE
MED ECOFLOW

Har du arbetsredskap som du använder och som du helst vill använda utom räckhåll från ett vägguttag?  Med våra powerstations kommer du att kunna använda er utrustning utan att ens behöva bry dig om var elen finns.

Det finns många möjligheter och användningsområden med en EcoFlow powerstation. Hör av dig idag och berätta mer om vad ni gör så kan vi hjälpa generera ideér på hur du kan använda våra powerstations och vilka som är rätt för ditt företag.

Vi på EcoFlow Sverige sätter alltid kunden i första rummet. Med spetskompetens om produkterna, längre telefonsupport än konkurrenterna, personlig service och förmånliga rabatter kan du vara trygg som företagskund hos oss. 

Kraftfull

Med upp till 3600W effekt och möjlighet att expandera upp till 25 kWh finns kraft för alla jobb. Behöver ni något kraftfullt och stort eller mobilt och bärbart? Vi har alla varianter.

Ström där ni är

Ta med dig din EcoFlow när du vill ha den bekvämlighet och komfort som kommer med tillgång till elektricitet, samtidigt som du vill bryta begränsningarna med ett uttag.

Bli aldrig strömlös

Låt inte ett strömavbrott hindra er. Våra powerstations kan laddas upp via vägguttag, solpaneler, 12V-uttag, generatorer och t.om. via laddstationer för elbilar. 

Vilken Powerstation passar er?

Välj utifrån era planer. Kraftfullt och stort eller mobilt och bärbart.

#
/2

Boka samtal med oss

Under samtalet går vi igenom hur era behov ser ut och om våra produkter kan hjälpa er.
Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Tillbaka till butiken