Villkor

  Om du har funderingar - look no further

  Beställning

  När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till kontakt@ecoflow.se.

  Uppmärksamma - Hittar du inte din orderbekräftelse?
  Lösning - Dubbelkolla ditt spamfilter och skräpkorg i din e-post

  Leverans

  Priser

  Om EcoFlow.se

  Allmänt om ångerrätt

  Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

  Observera att produkter som innehåller batterier (t.ex. powerstations) anses som färskvaror på grund av deras begränsade livslängd och prestanda som kan försämras över tid. Därför gäller inte ångerrätten för sådana produkter om de har tagits i bruk. När du har börjat använda en powerstation och därmed påbörjat batteriets livscykel, kan produkten inte längre anses vara i sitt ursprungliga skick. Om du önskar utöva din ångerrätt för en powerstation, är det viktigt att produkten inte har använts och att den returneras i oskadat och oanvänt skick med samtliga tillbehör och i originalförpackning.      

  Vid utnyttjande av din ångerrätt

  Ångerrätten gäller inte vid:

  Outhämtade paket

  Allmänt om reklamation

  Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

  Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.
   
  Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts

  Hur går du tillväga vid en reklamation?

  Allmänt om ansvar

  Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). 

  Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

  Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

  Produktinformation

  Ändringar till allmänna frågor

  Om oss

  Personuppgifter

  Genom att handla hos ecoflow.se accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. 

  Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. Ecoflow.se är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. 

  Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

  Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

  Vad är en personuppgift?

  Vilka uppgifter lagrar vi?

  Rättslig grund

  Ansvar för dataskydd

  Så skyddar vi dina personuppgifter

  Vad som delas med våra partners

  Nyhetsbrev

  Din rätt

  VÅRA GARANTIVILLKOR

  TRYCK PÅ KNAPPEN TILL HÖGER

  Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
  Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
  Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
  Kundvagn

  Din vagn är tom.

  Tillbaka till butiken