Upplev friheten med EcoFlow och Smart Senior på dina utflykter.

  Har du någonsin önskat att du hade pålitlig energi under dina äventyr med husbil, husvagn eller campervan? Med EcoFlow powerstations och solpaneler är det möjligt! Njut av dina resor utan att oroa dig för strömförsörjningen. Våra portabla och effektiva powerstations är designade för att möta alla dina energibehov på vägen, oavsett om du är ansluten till en laddstolpe eller fricampar i naturen. Eftersom de inte är fast installerade kan du också ta med dem hem, till stugan eller på andra utflykter där du behöver ström till dina elektriska enheter.

  Vad är en powerstation?

  En powerstation är en kraftfull powerbank med vägguttag, som också fungerar som ett batteri. Den kan laddas på flera olika sätt – via våra portabla, stationära eller flexibla solpaneler, direkt från ett vägguttag, via ett 12V-uttag, direkt från generatorn i fordonet och mycket mer. 

  Använd dina favoritprylar hemifrån 
  Använd dina vanliga favoritenheter som hårtork, kaffemaskin, TV, kamera, dator, belysning, kylskåp, induktionshäll, fläkt, AC, CPAP, drönare och mer. Allt med en vanlig stickpropp fungerar direkt i EcoFlow powerstationens vägguttag.

  Hur länge kan jag använda mina elektriska enheter? 
  Som exempel så kan du med EcoFlow DELTA Max 2000
  (2016 Wh / 2400 watt) - driva följande enheter:

  • TV (100W): Upp till 20 timmar kontinuerlig användning.
  • Mikrovågsugn (1000W): Ungefär 2 timmar totalt. 
  • Kaffebryggare (1100W): Brygg upp till 200 koppar kaffe.
  • Kompressorkylskåp (EcoFlow GLACIER) 38 liter (12V): cirka 10 dagar
  Använd dina favoritprylar hemifrån

  Varför välja en powerstation?

  Fördelar med
  EcoFlow powerstation

  Sliter inte på bodelsbatteriet
  Genom att använda en separat powerstation undviker du att slita på husbilens inbyggda bodelsbatteri.

  Ingen inverter behövs
  Med en powerstation behövs ingen separat inverter eftersom den redan har inbyggda vägguttag.

  Ingen solcellsregulator (MPPT) behövs
  En powerstation har en inbyggd solcellsregulator, så du behöver inte en separat MPPT-regulator för att ladda med solpaneler.

  Enkel användning och flexibilitet

  Enkel att komma igång med
  Bara koppla in enheten du vill driva, och det fungerar direkt, ingen komplicerad installation krävs.

  Lätt att ladda upp med solpaneler
  Använd våra portabla, stationära eller flexibla solpaneler för att ladda din powerstation var som helst. Placera husbilen i skuggan och solpanelerna i solen för optimal laddning.

  Fricampingvänlig & flexibel användning
  Eftersom den inte är fast installerad, kan du ta med den hem, till stugan eller på andra utflykter där du behöver ström.

  Kraft och bekvämlighet på resan

  Portabel och lätt att transportera
  Enkel att bära med dig tack vare den kompakta och lätta designen. Perfekt för husbil, husvagn, campervan och utflykter till stugan.

  Snabbladdning och hög kapacitet
  Ladda dina enheter snabbt och effektivt med vår avancerade snabbladdningsteknologi. Tillräcklig kraft för att driva alla dina viktiga enheter och apparater under dina resor.

  Miljövänlig och tyst drift
  Inga avgaser och inget störande ljud. Njut av en grönare lösning med minimal ljudnivå, perfekt för naturälskare.

  Rekommenderade powerstations

  Briefs

  RIVER 2 Max

  Lätt och portabel med 512 Wh kapacitet och 500W AC-effekt. Idealisk för kortare resor och mindre strömbehov, som att driva laptop, mobiltelefon och kamera.

  Köp nu

  Bras

  DELTA 2

  Vår mest populära powerstation med 1024 Wh kapacitet och 1800W AC-effekt. Perfekt för att driva laptop, TV och minikylskåp under dina resor. Snabbladdning upp till 80% på 50 minuter.

  Köp nu

  Shapewear

  DELTA Max 2000

  Ger mest kWh för pengarna med 2016 Wh kapacitet och 2400W AC-effekt. Driv en TV i upp till 20 timmar eller en mikrovågsugn i 2 timmar. Perfekt för längre resor och större strömbehov.

  Köp nu

  Briefs

  DELTA 2 Max

  Vår senaste powerstation med 2048 Wh kapacitet och 2400W AC-effekt. Driv större apparater som kaffebryggare och mikrovågsugn. Snabbladdning till 80% på under en timme.

  Köp nu

  Briefs

  DELTA Pro

  Vår största powerstation med 3600 Wh kapacitet och 3600W AC-effekt. Perfekt för att driva hushållsapparater under längre äventyr och vid strömavbrott hemma.

  Köp nu

  Upptäck våra kompletta paketlösningar

  För dig som söker en enkel och komplett lösning, erbjuder vi paket som ger dig allt du behöver för att hålla dig energiförsörjd på dina äventyr. Våra paket innehåller en EcoFlow powerstation tillsammans med portabla, flexibla och stationära solpaneler för optimal bekvämlighet och flexibilitet. Köp ett paket och spara pengar.

  Smarta Enheter för ökad komfort

  Collections

  EcoFlow GLACIER - Portabelt kylskåp

  Detta bärbara kylskåp är perfekt för att hålla din mat och dryck kall under dina resor. Det drivs enkelt med en EcoFlow powerstation eller på eget batteri, vilket ger dig friheten att ha ett kylskåp var som helst. GLACIERs robusta design och stora kapacitet håller dina livsmedel färska och kalla, perfekt för camping, husbilsresor och andra utomhusaktiviteter. Enkel att använda och pålitlig för dina äventyr.

  Collections
  Explore

  EcoFlow WAVE 2 - Portabel AC med värmare

  Håll dig sval på sommaren och varm på vintern med denna bärbara luftkonditionering och värmare. Den är enkel att använda och kräver ingen installation. Den kan drivas av en EcoFlow powerstation eller på eget batteri för maximal flexibilitet. WAVE 2 är kompakt och effektiv, vilket gör den idealisk för husbilsresor, camping och andra utomhusäventyr.

  banner

  En dag med EcoFlow powerstation när du campar

  Föreställ dig att du och din partner är ute på en campingresa. Ni har hittat en vacker, avlägsen plats vid en sjö för att fricampa. Med EcoFlow powerstation kan ni enkelt ladda era telefoner, använda kaffemaskinen för att brygga morgonkaffet och till och med titta på TV på kvällen. Ni behöver aldrig oroa er för att vara utan ström. Tack vare den höga kapaciteten kan ni använda era vanliga favoritenheter som hårtork, mikrovågsugn och mycket mer, precis som hemma.

  Kundberättelser

  Ett axplock av våra tusentals kunder.
  Image

  Torbjörn

  /
  67 år
  "Mina husbilsresor har blivit mycket bekvämare med vår DELTA Max och WAVE 2. Jag behöver aldrig oroa mig för att vara utan ström längre! DELTA Max är lätt att använda och perfekt för mina behov. WAVE 2 ger oss bekvämlighet året runt, både som AC på sommaren och som värmare på vintern. Dessutom kan jag driva alla mina favoritenheter som TV, kaffemaskin och induktionshäll utan problem."
  Image

  Anna

  /
  70 år
  "EcoFlow DELTA 2 erbjuder pålitlig strömförsörjning året runt. DELTA 2 är lätt och smidig att ta med, vilket har gjort våra husbilsresor mycket mer behagliga. Den är enkel att använda och perfekt för att driva alla mina favoritenheter som hårtork, kaffemaskin och TV. Jag känner mig trygg med att alltid ha tillgång till pålitlig energi."
  Image

  Lars

  /
  59 år
  "EcoFlow GLACIER är en fantastisk lösning för alla som behöver portabel kylförvaring. Under våra långa campingresor håller Glacier alltid vår mat och dryck kall, vilket gör vår upplevelse mycket bekvämare. Den är lätt att använda och perfekt för alla våra resor. Jag skulle inte kunna tänka mig en resa utan den!"

  VARFÖR HANDLA HOS ECOFLOW SVERIGE

  Pellentesque id sem in nisl malesuada rhoncus

  PERSONLIG SERVICE

  Skräddarsydd hjälp på svenska via chatt, telefon och email.

  HJÄLP MED BESTÄLLNING

  Känner du dig osäker på att handla online? Inga problem! Ring oss så hjälper vi dig att lägga upp din beställning direkt, utan att du behöver använda webbshoppen.

  SNABB LEVERANS

  Få dina varor snabbt med vår kostnadsfria* 1-3 dagars leverans.

  KÖP NU, BETALA SEN

  Handla flexibelt & säkert idag, delbetala eller välj betalning efter leverans.

  EXPERTKUNSKAP

  Dra nytta av vår djupgående branschkunskap för pålitliga köpbeslut.

  STÖRST PÅ MARKNADEN

  Med miljontals nöjda kunder runt om i världen sätter EcoFlow standarden i vår bransch.

  Kampanjen slutar om:

  2024-07-17
  Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
  Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
  Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
  Kundvagn

  Din vagn är tom.

  Tillbaka till butiken