HÅLLBARHET

Investera för en hållbar framtid

HÅLLBAR FRAMTID

Vi hjälper tillsammans
Förnyelsebar energi
Alla vet att vi befinner oss i en tid då vi måste ställa om mot en mer hållbar värld. För att bromsa utvecklingen med global uppvärmning måste vi sluta förbruka jordens resurser och istället skapa produkter och tjänster som bidrar till att uppfylla klimatmålen.

 När det kommer till energi har var och en en möjlighet att påverka utvecklingen i rätt riktning genom att t.ex. välja förnybar energi i sitt hem och lära sig mer om på vilket sätt våra vardagliga val har betydelse för klimatet.
Vad är förnybar energi?
Förnybar energi kommer från källor som hela tiden förnyas i snabb takt. Exempel på förnybar energi är vattenkraft, vindkraft, solenergi och bioenergi. Det finns ett mål inom EU att 20% av EU:s energikonsumtion ska komma från förnybar energikällor år 2020, och Sverige har ett mål att nå 100% förnybar elproduktion till år 2040.  
EcoFlows koppling till Agenda 2030  
EcoFlows produkter utrustar konsumenten med en industriell mängd ren, tyst och förnybar elektricitet för äventyr, arbete och som backup för elektricitet i hemmet.

Vårt uppdrag är att stärka människor och samhällen genom att tillhandahålla bärbar, ren, pålitlig kraft för hållbar utveckling. 

Detta gör vi genom att erbjuda ett alternativ till det förlegade traditionella dieselaggregatet och helt enkelt revolutionera hur världen får tillgång till energi.
Globala målen
De Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom.

Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen. Mål 7 handlar i stort om att säkerställa tillgång till ekonomisk överkomlig, tillförlitlig, hållbar och modern energi för alla

Globala målen

För att vi vill göra skillnad
Excellent ventilation and protection from the elements

1

Excellent ventilation and protection from the elements

Quick and easy setup

2

Quick and easy setup

20D Silicone Coated Nylon Ripstop offers UV resistance and superior waterproofness

3

20D Silicone Coated Nylon Ripstop offers UV resistance and superior waterproofness

Large door and vestibules

4

Large door and vestibules

Six interior pockets to organise gear

5

Six interior pockets to organise gear

Varför?

Reason why you need a tent
Delmål 7-1
Tillgång till hållbar, tillförlitlig och förnybar energi och rena bränslen är en förutsättning för att kunna möta flera av de utmaningar världen står inför idag som fattigdom, klimatförändringar och en inkluderande tillväxt. En stor del av jordens befolkning har inte tillgång till el, samtidigt som efterfrågan på energi globalt väntas öka med 37 procent till år 2040.

En stor andel våra utsläpp av växthusgaser kommer från sättet vi utvinner, omvandlar och använder fossil energi, men förnybara energilösningar blir billigare, mer tillförlitliga och effektivare varje dag. Genom att ändra hur vi producerar och konsumerar energi kan vi säkerställa tillgång till el och energitjänster för alla utan att vi skadar vår planet.
Rädda planeten
Rädda planeten och spar pengar med solenergi! Intresset för de förnybara energislagen har ökat kraftigt sedan i början av 90-talet och förny­bar energi är nu den marknad som har snabbast tillväxt.

Med ökande miljöproblem och sti­gande energipriser blir solenergi ett allt viktigare alternativ på marknaden. Solenergi vinner i längden och är ett självklart val inom en rad olika användningsområden. 

Solstrålningen kan användas för att generera både värme och elektricitet. Det sker med minimal miljöpåverkan och inom vissa områden till en överlägsen ekon
Mobila solpaneler
På EcoFlow finns solcellsmöjligheter till alla portabla laddningsprodukter. Genom detta kan du samla kraften från solen för att kunna ta dig utanför elnätet och du bär med dig elektricitet överallt. Varje solcellsladdare, 

från 21W till 160W är lättviktig och portabel. Vi erbjuder de mest effektiva och kompletta energilösningarna på marknaden. Allt tillgängligt från ett och samma ställe. Om alla hushåll i USA skulle använda DELTA och solpaneler för att generera elektricitet skulle detta kunna eliminera 23 miljoner ton koldioxidsutsläpp. Tänk då om alla hushåll runt om i världen skulle använda denna lösning…
Samhälls - engagemang
 ENGAGEMANG Vi på EcoFlow använder oss av ny teknik för att främja integration, och vi hjälper till att höja levnadsstandarden i utsatta områden i världen där brist på elektricitet försvårar ekonomisk tillväxt och utveckling.

 
Vi är dedikerade inom social hållbarhet och genom att nyttja vår kraftfulla nya teknologi kan vi bidra till att främja inkludering och att öka levnadsstandarden för de som lever i områden där brist på elektricitet bromsar tillväxt och utveckling.

Energy Equality 4 All och EcoFlow har gått ihop kring energiinitiativ runt hela världen. Tidigare projekt sträcker sig från lokala initiativ som att stödja Santa Barbara under jordskreden till större projekt som att tillhandahålla kritisk solenergilagring till Puerto Rico efter orkansäsongen 2017 m.m.  


Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Kundvagn

Din kundvagn är tom.

Tillbaka till butiken

x