Reviews

Based on 38 reviews
92%
(35)
3%
(1)
5%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
A
EcoFlow RIVER Pro
Anders Persson

EcoFlow RIVER Pro

Solpanel

Smidigt förpackad och lätt handhavande av solpanel. Har dock inte ännu provat kapaciteten.

J
EcoFlow RIVER
Jonathan Emparan
Snabb leverans och bra kvalité

Grym produkt. Vi fick även vår leverans till Stockholm på bara två dagar.

M
EcoFlow DELTA
Micaela Broberg
Nöjd

Jag köpte denna för att jag bor på heltid i husbilen. Jag har inte haft den så länge,så vi får se hur länge den håller. Jag hoppas att den håller i många år. jag testade lite 500w olje element sa den 2 timmar.. 900w kupé fläkt 1time. Men jag har den till allt och ska kunna ladda upp bo dels batteriet. Jag har inte hunnit testa hur länge den håller för det. Men jag är så nöjd hittills.

E
EcoFlow DELTA
Eveline
Stark och stilig!

Vi testade EcoFlow Deltan med en motorsåg som var 1900 Watt. Det gick väldigt bra! Naturligtvis var det för tyngt för invertern, men vi ville testa gränserna. 5 stycken långved sågades med 10% av laddningen. 90% hade vi kvar! Vi köpte den för i var micro camper (Nissan Transporter) och vi vet att det kommer bli en bra powerkälla för våra mobiler och laptops!

K
EcoFlow RIVER Pro
Karin Ottosson
River pro

Fantastiskt smidig och praktisk enhet. Laddar snabbt och är lätt att bära. Fungerar fint det lilla vi provat hittills. Bra kontakt m företaget.

W
EcoFlow DELTA mini
Walter Nordström

Snabb leverans; fungerar perfekt.

J
EcoFlow DELTA + 1x Solpanel 160 Watt - Paket
Johan
Enkelt och pålitlig!

Otroligt snabb leverans, enkel produkt att förstå och mycket bra prestanda för att driva det jag behöver den till.

Funkar jättebra!

Mitt 1700-tals torp som stått obebottt sedan 1953 har haft många nya upplevelser tack vara EcoFlow DELTA. Första gången i stugans 250-åriga liv med en dammsugare, kaffebryggare, micro! Deltan tuffar på bra med en solpanel, men det kommer nog inte att räcka nu när vi går mot mörka årstiden. Lyckligtvis är den tillräckligt lätt för att ta med hem och ladda om det behövs. Den gör precis vad jag hoppades att den skulle göra.

Bra att veta - fläktarna är ganska högljudda, men det är nog svårt att komma ifrån. Och det tog en bra stunds letande efter "Wifi" knappen innan jag förstod att den här modellen inte ansluter till Wifi och appen.

På bilden driver Deltan en micro för en bit lunch efter att ha strömförsörjt grovdammsugaren på 1500W en bra stund.

S
EcoFlow RIVER Pro
Sven Lunnegard
EcoFlow River Pro

Mycket nöjd så här långt. Laddar mest drönartillbehör i ”fält” och gör det mycket bra !!

Fungerar bra men högt pris

Har inte använt den ännu "på riktigt" ute "i fält". Men verkar vara robust och skydda batteriet. Men det är ett redigt pris för en ganska enkel väska. Sedan verkar de ha sitt handtaget "fel" på ena remmen man bär i. Men kan vara handhavandefel där :P

M
EcoFlow RIVER Max
Magdalena Noaksson
Ecoflow river max

Helnöjd med både leveransen o varan. Tack så mycket, det gjorde Ni bra. Mvh Magdalena

j
EcoFlow DELTA + 3x Solpanel 160 Watt - Paket
johan jägfalk

Snabb leverans. Bra service, kundbemötande vid frågor. Ej hunnit använda i någon större utsträckning med det känns som en genomarbetad kvalitetsprodukt.

K
EcoFlow RIVER Pro
Kennie Mellgren
Perfekt till vår camper van

Skulle bila camper van ner till Frankrike, Spanien. Hörde om värmebölja, och insåg att de behövdes större fläkt för att inte svettas ihjäl i bilen om nätterna. Solceller har vi haft sen innan, men dessa är SÅÅ mycket bättre. Laddar upp snabbt. Sugpropparna kunde vart lite mer top, men det är en petitess. Själva Ecoflow batteriet är en riktig game-changer för oss iaf, och även om vi fick det batteriet med UK eller USA uttag, så kunde vi lösa det med en sedvanlig 220v EU adapter.

T
EcoFlow Solpanel 160 Watt
Thomas Jakobsson
Good

Good

Supernöjd!

Har ecoflow river pro med 160 w solcellspaneler, har testat mig fram en kopp nespresso 3% kylboxen kan den driva i 75 h på en laddning.

T
EcoFlow DELTA
Thomas Jakobsson
Eco

Produkten fungerar kanon än så länge och uppfyller mina förväntningar

H
EcoFlow RIVER Pro
Harald Johansson
Klockrent! 🌟

Tycks leverera precis som förväntat.

H
EcoFlow RIVER Pro + Extrabatteri - Paket
Hans-Åke Gustavsson
EcoFlow River Pro +Extra batteri

Kan tyckas vara lite dyrt, Men om man vill ha tillgång till ström så är paketet värt pengarna, Har även två stycken 120w solpaneler för att kunna ladda. Så är man inte beroende av tillgång av någon annan strömkälla.

H
Parallellkabel MC4
Hans-Åke Gustavsson
MC4 parallell kabel

Fungerar helt som den ska, När man ska koppla in två solpaneler. Det finns inget mer att tillägga

Supersnabbt!

Otroligt nöjd med EcoFlow Sverige. Beställde och fick min Delta + Solceller dagen efter. Snabbare än så här går inte!

K
EcoFlow Solpanel 160 Watt
Kåre Zetterling
Ovärderligt extrabatteri

Funkat supersmidigt, laddat familjens samtliga enheter, dator, tre ipads och fyra iphones dagligen och samtidigt haft 100% kvar av batteriert, räckt med några timmar per dag i solen för att hålla det fullt laddat.

Kunde vara längre

Hade önskat 1-2 meter längre kabel (passar båt behovet bättre). I övrigt bra och gör vad den ska.

L
EcoFlow RIVER Pro
Louise Ercolino
Dyr men värd varenda krona

Vi valde mellan ett vanligt fritidsbatteri i en batteribox eller att investera i en Ecoflow powerbank. Efter mycket vånda blev det den senare. Har använt Ecoflow River Pro några dagar hittills. Mycket nöjd med den snabba uppladdningstiden, 1,5 timmar som utlovat. Provade att koppla till en 38 l kompressorkyl med 12-voltsuttag och 5 grader C för att se hur länge jag kunde ha kylen igång. Efter 36 timmar hade 50 procent av batteriet gått åt. Fullt godkänt och mycket bra för att kunna vara ute och fricampa några dagar helt utan att behöva koppla till elnätverk. Känns inte ens nödvändigt att komplettera med solpanel just nu. Mycket gedigen, lätt att bära med sig, snygg och funktionell design, bra och tydlig display, enkel att hantera och tar inte mycket plats. Dyr ja, men nu när vi testat känns det som en bra investering. Mycket nöjd. Nu hoppas vi bara att kvaliteten håller i sig. Länge.

M
EcoFlow RIVER Pro
Matias Urenda Moris
Bra komplement i båten

Funkar super smidigt! den laddar från solpaneler(köpte 110W paneler + förläggningsladd) samtidigt som den håller kylskåp igång och mobiler och paddor laddade.
Testat AC uttagen också och den funkar fint.
Den visar momentana laddning och förbrukning för det som är inkopplade och super lätt att hålla koll på vad man har "kvar". Igår gick jag plus minus "noll" med 6 timmar solladdning 😊

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.