NÄR DU VILL SLIPPA ALLA SLADDAR

Låt dina idéer gå från dröm till verklighet med kraft från EcoFlows powerstations! Med EcoFlow blir du fri från de begränsningar som närhet till vägguttag eller långa vindlande skarvsladdar innebär. Våra powerstation serier River och Delta ger kraft åt alla dina verktyg.

Användandet kunde inte bli enklare – powerstationen är utrustad med upp till 11 portar, varav ett antal eluttag som fungerar precis som vanliga vägguttag till vilka du enkelt kan koppla dina maskiner. För att ladda upp din powerstation kan du antingen använda vanligt eluttag som ger 80 % av full laddning på bara en timme, koppla den till bilens eluttag eller vårt mest moderna och miljövänliga alternativ: laddning via solpaneler. 

Detta är det perfekta alternativet för renoveringar och byggarbeten utomhus under sommaren, som dessutom ger helt självförsörjande och kostnadsfri elektricitet utan något som helst koldioxidavtryck! Du kopplar din powerstation till en eller flera solpaneler för att gå från 0 till 100 % av full laddning på så lite som 6 timmar under en solig dag. Fördelen är att panelerna fungerar även när det är molnigt – räkna då med en något längre uppladdningstid. Din powerstation passar även utmärkt vid renoveringsarbeten inomhus om huvudströmmen behöver stängas av eller strömavbrott inträffar – koppla bara in maskinernas stickkontakter för att låta arbetet fortlöpa utan problem! För kafferasten kan du även koppla in din kaffemaskin eller vattenkokare.
LADDAD KREATIVITET  

Meka med EcoFlow

Känn friheten
Var fri och rörlig utan att du behöver göra avkall på bekvämligheten. Du har kraften med dig på alla dina äventyr.
Hållbarhet
Renovera och bygg utan större koldioxidavtryck. Bygg och skapa för framtiden på alla sätt.  
Vision
Låt inte din dröm begränsas. Var kreativ. Ge kraft åt dina verktyg med en av EcoFlows powerstation.  
Vad kan den ladda?
Kompressor, slagborr, svets, högtryckstvätt, slipmaskin, betonghammare, kaffebryggare. Bara fantasin sätter gränser.  
Var kommer kraften ifrån?
Ladda snabbt från ett vanligt vägguttag eller från bil eller båt. För än större flexibilitet har även EcoFlow mobila solpaneler.  
Miljöexempel
Inga avgaser och inget störande ljud. Kort sagt så kan du vara kreativ och skapa utan att miljön lider skada.  
VÅRT SORTIMENT

Campa med Powerstation och solpaneler

SHOP BY CATEGORES

Trending Fashion In This Season

SOLPANELER

TILLBEHÖR

POWERSTATION

VILL DU HA HJÄLP?

PAKETERBJUDANDE

PRODUKTER SOM PASSAR DIG

Välj utifrån dina planer. Mobilt och bärbart eller kraftfullt och stort.

Product Feature

Image

0 1

ECOFLOW RIVER

Ta med dig elektroniken ut i naturen med en stabil strömtillförsel och slipp högljudda dieselgeneratorer som dessutom ger ifrån sig avgaser. Våra tysta powerstations är enkla att använda och du kan njuta av flera dagar ute i vildmarken, samtidigt som du säkrar driften i din elektronik. Det kan handla om telefonen, datorn eller varför inte ett litet kylskåp eller värmefläkt.  

Läs mer om Riverserien
Image

0 2

ECOFLOW DELTA

För högsta prestanda presenterar vi EcoFlow Delta – en powerstation med samma fördelar som lillasystern EcoFlow River när det kommer till miljöhänsyn och mångsidighet, och som dessutom kan ge tillräckligt med kraft för att driva ett elfordon! På så sätt har du alltid ett reservbatteri till elbilen även när du befinner dig långt ifrån bebyggelse.

EcoFlow Delta Powerstation laddar upp till 11 enheter och är försedd med klassiska eluttag, USB-portar och USB-C-portar.När bygget är slutfört och ni vill fira med en trädgårdsfest, följer din powerstation med för att ge kraft åt grillen och DJ-båset. Den kan sedan laddas upp och användas som reservaggregat i hemmet under strömavbrott, eller följa med dig ut i skog och mark! Möjligheterna är ändlösa.  

Läs mer om Delta
banner

OFF-GRID MED VÅRA SOLPANELER

Ta hand om planeten och få gratis el med solpaneler från EcoFlow! Våra solpaneler kan användas för att ladda upp din powerstation på ett sätt som är 100 % miljövänligt och som inte lämnar något koldioxidavtryck. Med dessa paneler levererar vi dig morgondagens energikälla idag. Låt inte dina idéer begränsas av elnätets utsträckning – med solpaneler får din kreativitet kraft oavsett var du befinner dig!

HOW IT WORK

Image

Solpanel 160W

Vårt senaste tillskott är en 160W vikbar solpanel som enkelt fälls ihop för portabla äventyr.

Läs mer

Image

Paketerbjudande

Passa på att köpa en eller flera solpaneler med din powerstation och få rabatt.

Läs mer

Image

Solpanel 110W

Vår vikbara solpanel på 110W är något mindre än 160W-panelen och väger endast 4 kg.

Läs mer

INSPIRATION

Andra användningsområden för EcoFlows produkter

CAMPING

Tillgång till el off-grid

PREPPER

När strömmen går

NÖDLADDARE

Var alltid beredd

HEMMAFIX

Jobba utan sladdar

BÅTLIVET

Kommer snart...

STUGOR UTAN EL

Kommer snart...

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Kundvagn

Din kundvagn är tom.

Tillbaka till butiken

x