VAR ALLTID FÖRBEREDD MED ECOFLOW

  Med powerstations från EcoFlow är du alltid redo för en nödsituation. Vår tungviktare Delta kan laddas upp och förvaras i upp till ett år utan att tappa sin laddningseffekt. Med Delta har du ett kraftfullt alternativ även vid längre tider utan tillgång till elektricitet. Driven av 140 litiumjonbatterier styrda av AI-algoritmer har du här en modern, miljövänlig generator att använda även inomhus för att driva medicinsk utrustning, kylskåp och belysning om elnätet skulle fallera.

  Du har även möjlighet att länka samman flera stycken för att få ännu högre utkapacitet! Våra powerstations kan användas ned till -20 °C.

   Fördelarna med nästa generations elgeneratorer är ändlösa: med EcoFlows powerstations får du tillräckligt med kraft för att ladda/driva upp till 11 enheter samtidigt! De kan även användas inomhus tack vare att de ger ren el utan några som helst utsläpp. Du slipper de bränsle- och underhållskostnader som kommer med ett dieselaggregat, och tack vare att de kan laddas till full kapacitet med solpaneler har du här ett alternativ som ger dig totalt oberoende från elnätet och från externa bränslekällor! Med våra powerstations och solpaneler kan du därför vistas i skog och mark under obegränsad tid och ha tillgång till all tänkbar elektronisk utrustning.
  LADDAD FÖRBEREDELSE  

  Trygghet med EcoFlow

  Känn friheten
  Känn friheten att vara trygg, utan oro. Var alltid redo för oväntade utmaningar, på kort eller lång sikt.  
  Hållbarhet
  Om krisen kommer är det ännu viktigare att vi har tillgång till förnybar energi. Ecoflows produkter kan hjälpa med detta.  
  Vision
  Skapa trygghet genom att planera idag så att du har tillgång till den teknik och utrustning du behöver när krisen kommer.  
  Vad kan den ladda?
  Allt som gör att du ”nästan” kan leva som vanligt. Allt från kaffebryggare till värme, belysning och nödradio. Förbered det som är viktigt för dig.  
  Var kommer kraften ifrån?
  Ladda snabbt från ett vanligt vägguttag eller från bil eller båt. För än större trygghet har även EcoFlow mobila solpaneler.  
  Miljöexempel
  Inga avgaser och inget störande ljud. Kort sagt så kan du vara närvarande och njuta utan att miljön lider skada.
  INSPIRATION

  Andra användningsområden för EcoFlows produkter

  CAMPING

  Tillgång till el off-grid

  PREPPER

  När strömmen går

  NÖDLADDARE

  Var alltid beredd

  HEMMAFIX

  Jobba utan sladdar

  BÅTLIVET

  Kommer snart...

  STUGOR UTAN EL

  Kommer snart...

  Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
  Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
  Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
  Kundvagn

  Din vagn är tom.

  Tillbaka till butiken