VAR ALLTID FÖRBEREDD MED ECOFLOW

Med powerstations från EcoFlow är du alltid redo för en nödsituation. Vår tungviktare Delta kan laddas upp och förvaras i upp till ett år utan att tappa sin laddningseffekt. Med Delta har du ett kraftfullt alternativ även vid längre tider utan tillgång till elektricitet. Driven av 140 litiumjonbatterier styrda av AI-algoritmer har du här en modern, miljövänlig generator att använda även inomhus för att driva medicinsk utrustning, kylskåp och belysning om elnätet skulle fallera.

Du har även möjlighet att länka samman flera stycken för att få ännu högre utkapacitet! Våra powerstations kan användas ned till -20 °C.

 Fördelarna med nästa generations elgeneratorer är ändlösa: med EcoFlows powerstations får du tillräckligt med kraft för att ladda/driva upp till 11 enheter samtidigt! De kan även användas inomhus tack vare att de ger ren el utan några som helst utsläpp. Du slipper de bränsle- och underhållskostnader som kommer med ett dieselaggregat, och tack vare att de kan laddas till full kapacitet med solpaneler har du här ett alternativ som ger dig totalt oberoende från elnätet och från externa bränslekällor! Med våra powerstations och solpaneler kan du därför vistas i skog och mark under obegränsad tid och ha tillgång till all tänkbar elektronisk utrustning.
LADDAD FÖRBEREDELSE  

Trygghet med EcoFlow

Känn friheten
Känn friheten att vara trygg, utan oro. Var alltid redo för oväntade utmaningar, på kort eller lång sikt.  
Hållbarhet
Om krisen kommer är det ännu viktigare att vi har tillgång till förnybar energi. Ecoflows produkter kan hjälpa med detta.  
Vision
Skapa trygghet genom att planera idag så att du har tillgång till den teknik och utrustning du behöver när krisen kommer.  
Vad kan den ladda?
Allt som gör att du ”nästan” kan leva som vanligt. Allt från kaffebryggare till värme, belysning och nödradio. Förbered det som är viktigt för dig.  
Var kommer kraften ifrån?
Ladda snabbt från ett vanligt vägguttag eller från bil eller båt. För än större trygghet har även EcoFlow mobila solpaneler.  
Miljöexempel
Inga avgaser och inget störande ljud. Kort sagt så kan du vara närvarande och njuta utan att miljön lider skada.
VÅRT SORTIMENT

Campa med Powerstation och solpaneler

SHOP BY CATEGORES

Trending Fashion In This Season

SOLPANELER

TILLBEHÖR

POWERSTATION

VILL DU HA HJÄLP?

PAKETERBJUDANDE

PRODUKTER SOM PASSAR DIG

Välj utifrån dina planer. Mobilt och bärbart eller kraftfullt och stort.

Product Feature

Image

0 1

ECOFLOW RIVER

River är ett resultat av EcoFlows framtidsoptmisim, med högteknologiska system som möter dagens krav på hög effekt och minimal miljöpåverkan. Denna powerstation är lätt att förflytta och ta med sig vart du än åker. Vi erbjuder maximal kapacitet i minimalistisk design, med egenutvecklade system som ger dig stora möjligheter till anpassning för olika ändamål.  

Läs mer om Riverserien
Image

0 2

ECOFLOW DELTA

Delta ger en uteffekt på 1260 Wh. Med en enda uppladdning räcker det till att ladda din mobiltelefon upp till 140 gånger, och din laptop över 20 gånger. Delta har även tillräcklig kapacitet för att driva din elbil upp till 8 km! Perfekt som reservbatteri om olyckan skulle vara framme, eller om du behöver söka skydd i sommarstugan utan att behöva lita på fungerande laddningsstationer.  

Läs mer om Delta
banner

OFF-GRID MED VÅRA SOLPANELER

Ta hand om planeten och få gratis el med solpaneler från EcoFlow! Våra solpaneler kan användas för att ladda upp din powerstation på ett sätt som är 100 % miljövänligt och som inte lämnar något koldioxidavtryck. Med dessa paneler levererar vi dig morgondagens energikälla idag. Låt inte dina idéer begränsas av elnätets utsträckning – med solpaneler får din kreativitet kraft oavsett var du befinner dig!

HOW IT WORK

Image

Solpanel 160W

Vårt senaste tillskott är en 160W vikbar solpanel som enkelt fälls ihop för portabla äventyr.

Läs mer

Image

Paketerbjudande

Passa på att köpa en eller flera solpaneler med din powerstation och få rabatt.

Läs mer

Image

Solpanel 110W

Vår vikbara solpanel på 110W är något mindre än 160W-panelen och väger endast 4 kg.

Läs mer

INSPIRATION

Andra användningsområden för EcoFlows produkter

CAMPING

Tillgång till el off-grid

PREPPER

När strömmen går

NÖDLADDARE

Var alltid beredd

HEMMAFIX

Jobba utan sladdar

BÅTLIVET

Kommer snart...

STUGOR UTAN EL

Kommer snart...

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.